Ladataan Tapahtumat

Kaikki Tapahtumat

Meidän joulu

10.12. @ 19:0020:00

Tapahtuma Navigaatio

Musta lammas: Meidän joulu -konsertti Betel-kirkossa 10.12.-22 klo 19.00

Musta lammas: Meidän joulu on kokoonpanon ensimmäinen joulukonsertti koskaan. Konsertin keskiössä ovat erilaiset tavat kokea joulunvietto, oli se sitten yhteisöllinen tai yksinäinen, perinteinen tai aivan uusi, riehakas tai rauhallinen – tai yhdistelmä näitä kaikkia. Mikä joulussa on tärkeää? Mitä joulu meille kullekin merkitsee? Näistä ajatuksista rakentuu Meidän joulu.

Elämyksellisessä konsertissa kuullaan rakastettuja joulusävelmiä ja uunituoretta kokoonpanon itse kirjoittamaa musiikkia. Musiikkia luodaan myös hetkessä improvisoiden, yleisöstä tulleiden tarinoiden ympärille.

Musta lammas on kahdestakymmenestäneljästä ammattimuusikosta koostuva ilmaisuvoimainen kuoro, joka groovaa ja soi tiukasti yhteen bändin tavoin. Ryhmän laulajia yhdistää halu tuoda korkeatasoisesti toteutettua rytmimusiikkia Suomen a cappella -kentälle. Kokoonpano on rakennettu eräänlaiseksi lauluyhtyeen ja kuoron hybridiksi, jonka kolmen laulajan bassosektio käyttää lähimikrofoneja niin harjoituksissa kuin konserteissakin. Mustaa lammasta johtaa Ida Olsonen.

Tiedot

Päivämäärä:
10.12.
Aika:
19:00 – 20:00
Kotisivu:
www.betelkonsertit.fi

Järjestäjä

Betel-konserttien kannatusyhdistys ry
Puhelin:
0504665967
Sähköposti:
tyttirouhe@gmail.com
Kotisivu:
betelkonsertit.fi

Tapahtumapaikka

Betel-kirkko
Turun adventtiseurakunta Betel-kirkko, Yliopistonkatu 29 a
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.betelkirkko.fi