Ladataan Tapahtumat

Kaikki Tapahtumat

Pohjolan kaiho, Lied-konsertti

26.1. @ 18:0019:00

26.1.2020 klo 18.00      Betel-kirkko, Yliopistonkatu 29a sekä Puutarhakatu 8  TURKU                                                                                                                 

Esiintyjät: Tanja Kauppinen-Savijoki, sopraano ja Kaj Ekman, piano

Tanja Kauppinen-Savijoki
Tanja Kauppinen-Savijoki on tunnettu sopraanosolisti niin opperalavoilla kuin orkesterisolistinakin. Hän on tehnyt monipuolisesti oopperarooleja mm. Suomen Kansallisoopperassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla, Tukholman Kunnkaallisessa Opperassa kuin myös Lahden ja Porin oopperoissakin. Hän on laulanut monien suomalaisten orkestereiden kuten RSO:n, HKO:n, Avanti ry:n, Tapiola Sinfoniettan solistina.
Tanja Kauppinen-Savijoella on myös monipuolinen ja pitkä kokemus resitaalikonserteista useiden eturivin pianistien kanssa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yksi hänen luottokonserttipianisteistaan on Kaj Ekman. He ovat konsertoineet yhdessän vuosien saatossa ja tehneet yhteistyötä konserttilavoilla eri puolella Suomea. Tanja Kauppinen-Savijoki on oopperaseurue Taite ry:n perustajajäsen ja toiminut sen puheenjohtajana lähes 20 Vuotta.
Kaj Ekiman
Pianisti Kaj Ekmannilla on monipuolinen ja laaja kokemus konserttipianistina niin laulusolistien konserttisäestäjänä kuin laulukilpailuijen ja mestarikurssien pianistina kotimaassa sekä ulkomaillakin, esim. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa, Saksassa, Eestissä ja Venäjällä. Kaj Ekman on tehnyt yhteistyötä lukuisten solistien kanssa konsertoiden, myös nuorten lupaavien laulajien kanssa, kuten Suomen Kansallisoopperan ja Tukholman Kuninkaallisen Ooperan eturivin solistien kanssa jo vuosien saatossa. Kaj Ekman tunnetaan myös omista resitaalikonserteistaan sekä radionauhoituksistaan Suomen Yleisradiolle. Kaj Ekman toimii Sibelius-Akatemian laulumusiikin osastolla säestäjänä sekä pianonsoiton ja säestyksen lehtorina Musikinstitutet Kungsvägenissä, Espoossa.

Pohjola ja sen luonnon kauneus on toiminut innoituksena konserttiohjelman suunnittelussa. Olemme valinneet ohjelmaan vanhoja tuttuja helmiä kuin myös uusia tuttavuuksiakin.

Ohjelmassa mm. S. von Koch, Grieg, Sibelius, I. Hannikainen, Peterson, Berg, Rangtröm.

Liput 20 €/10 € ovelta tuntia ennen konserttia.

Tiedot

Päivämäärä:
26.1.
Aika:
18:00 – 19:00

Tapahtumapaikka

Betel-kirkko
Turun adventtiseurakunta Betel-kirkko, Yliopistonkatu 29 a
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.betelkirkko.fi